# Hír

Megújult a Stellar Machines univerzum!

Vissza a blogra
@Admin | 2 hónapja

Közel egy éve állt pályára a Stellar Machines és azóta folyamatosan növekszünk, fejlődünk.

Az induláskor előre összeállított konfigurációkkal jelentkeztünk, mert tapasztalataink szerint a piacon nem volt olyan prémium minőségű PC, amely problémamentes játékélményt és zökkenőmentes munkavégzést biztosított volna a felhasználók szemszögéből.

Első lépések: Gamer és Creator konfigurációk

Kezdetben öt gamer és öt creator konfigurációt alkottunk meg, amelyek kezdetben lefedték a lakossági és üzleti igények nagy részét. Ezek a konfigurációk gyorsan népszerűvé váltak, és egyre többen ismerték meg a Stellar Machines nevét. A vásárlók elégedettsége és pozitív visszajelzései megerősítettek minket abban, hogy jó úton járunk.stellarmaechines-gamer-konfiguracio.jpg

Gamer PC-k

Creator PC-k

Az új kihívások és lehetőségek

Az elmúlt időszakban új igények is megjelentek, amelyek izgalmas kihívások elé állítottak minket. Egyre több vásárló keresett egyedi megoldásokat, és mi szerettük volna, hogy a Stellar Machines prémium PC-ihez további prémium szolgáltatás is párosuljon. Így született meg a gépösszerakó funkció ötlete.

A gépösszerakó és a megújult weboldal

Annak érdekében, hogy minden igényt optimális vásárlói élménnyel tudjunk teljesíteni, megújítottuk a teljes weboldalunkat. Az új gépösszerakó lehetővé teszi, hogy a vásárlók saját igényeik szerint állíthassák össze PC-jüket. Ezzel a szolgáltatással nemcsak a játékosok és kreatív szakemberek, hanem a speciális igényekkel rendelkező felhasználók is megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb konfigurációt.Névtelen terv (48).png

Jövőbeli terveinkNévtelen terv (47).png

Az elmúlt év során szerzett tapasztalataink és az új gépösszerakó szolgáltatásunk révén még jobb szolgáltatást tudunk nyújtani vásárlóinknak. Legyen szó gamer PC-ről, creator konfigurációról lakossági, vagy üzleti igényekre optimalizálva, a Stellar Machines mindig a legjobb megoldásokat kínálja.

Számos izgalmas tervünk van a jövőre nézve, hogy folyamatosan újabb lehetőségekkel szolgálhassunk nektek. Folyamatosan figyelemmel kísérjük az igényeket, a technológiai újdonságokat, és arra törekszünk, hogy mindig a legjobbat nyújtsuk.

Böngészd át  megújult weboldalunkat és fedezd fel az új lehetőségeket! 

Kérd személyre szabott ajánlatunkat, és élvezd a prémium minőségű PC-k nyújtotta előnyöket.

Vásárlóink véleményei

"Mindenben segítettek és szuper gépem lett!"

"Nagyon elégedett vagyok a Stellar Machines PC-vel. A gép kiválasztásában maximálisan segítőkész volt a kapcsolattartó. A kérésem szerinti alkatrészek kompatibilitásnak utána jártak, elmondták mindennek az előnyét hátrányát. Plusz apró dolgokkal segítettek a számomra ideális konfig létrehozatalában. A gépet teljesen készen adták át, telepített operációs rendszerrel. Az átadásál is számos hasznos infóval láttak el. Lényegében csak a hálózathoz kellett csatlakoztatni a PC-t, valamint a monitort kellett a géppel összekötnöm és azóta szuperül működik minden. "